Barts Powersports? wie zijn wij...
Inmiddels is het voor vele mensen een bekend adres voor alles wat te maken heeft met de 'quadsport', maar toch willen wij ons graag even voorstellen.

Barts Powersports is opgericht in 2008, ontstaan uit een hobby: de quadsport.
In de eerste jaren van het bestaan hebben wij ons voornamelijk bezig gehouden met de verkoop van Quads. Menig quadrijder hebben wij kunnen voorzien van een schitterend voertuig, vaak een jong gebruikte in een nieuwe staat!

Aangezien er een toename in de vraag ontstond naar diverse accessoires en onderdelen bij onze klanten zijn wij onze service gaan uitbreiden. Veelal werden de producten per post verzonden, aangezien onze klanten zich door heel Nederland bevinden, en uiteraard ook over de grens.

De Webshop is een logisch gevolg van deze uitbreiding. Na grondig onderzoek bleek er een vraag te zijn naar een eenvoudige, overzichtige webshop met een specifiek aanbod aan onderdelen. Prijs - Kwaliteit speelt daarbij een zeer grote rol.

Door een goed geselecteerd aanbod kunnen wij de prijzen scherp houden, maar zijn ook de levertijden vaak bijzonder kort.

Ongetwijfeld kan het voorkomen dat een bepaald product niet in onze shop wordt aangeboden, maar wanneer u ons een email stuurt, gaan wij onze uiterste best doen om het product alsnog aan u te leveren.

info@bartspowersports.com

Zie ook:
Algemene voorwaarden